EAP
EAP circuit of international meetings in Europe, devoted to athletes and athletics since 1990 The EAP contributes to fight against doping, drugs and tobacco within sports
EAP Europe Athlétisme Promotion - home page Pre-register to our EAP meetings EAP all-time Records Subscribe to our weekly newsletter Restricted access to EAP members only
Home page Contact Restricted access to site administrators.

Program 2019

2018 Program

EAP Results

Members’ tweets

EAP Daily News

EAP Stats

About the EAP

EAPTV Video

The circuits of the EAP

Media

About doping

Links
Learn more about Amsterdam
Tourist information


You can find tourist information including hôtel accomodation in Amsterdam at this link: www.amsterdamtourist.nl


Amsterdam Tourism & Convention Board
-  Callcenter tel.: (+31) (0)20 551 25 25
-  E-mail: info@atcb.nlwww.iamsterdam.com
The offical Amsterdam, Tourism and visting, convention boards.

Access:

Het Olympisch Stadion
-  per auto

Komende uit de richting Amersfoort / Utrecht:
U volgt de A2 richting Amsterdam. Bij Amsterdam, S110 (Amstel) gaat u de ring A10 (zuid) op richting Den Haag/RAI. U neemt de afslag S108 (Amstelveen-Noord) en slaat bij de stoplichten rechtsaf. Na ca. 840 meter voorbij het tankstation (aan uw linkerkant) vindt u aan uw rechterhand tegenover de hoofdingang van het stadion de parkeerplaats op het Stadionplein met voldoende parkeergelegenheid.
Komende uit de richting Den Haag:
U maakt gebruik van de A10 in de richting Utrecht / Amersfoort en neemt de afslag S108 (Amstelveen) en slaat bij de stoplichten rechtsaf. Na ca. 840 meter voorbij het tankstation (aan uw linkerkant) vindt u aan uw rechterhand tegenover de hoofdingang van het stadion de parkeerplaats op het Stadionplein met voldoende parkeergelegenheid.
Komende uit de richting Zaandam:
U maakt gebruik van de A10 in de richting Utrecht neemt de afslag S108 (Amstelveen-Noord). Bij de stoplichten slaat u rechtsaf. Na ca. 840 meter voorbij het tankstation (aan uw linkerkant) vindt u aan uw rechterhand tegenover de hoofdingang van het stadion de parkeerplaats op het Stadionplein met voldoende parkeergelegenheid.
En nu naar Phanos:
Op het Stadionplein gekomen ziet u het Olympisch Stadion als vanzelf liggen achter de Citroëngebouwen. Het stadionterrein kent 3 ingangen.
Achter het Total tankstation
Tussen de beide Citroëngebouwen
Aan de noordkant van het stadionterrein
De ingang van Phanos is te vinden links van de Marathonpoort. Deze ligt recht achter de middelste toegang naar het stadionterrein.
Parkeren
Betaald parkeren is mogelijk in de garage onder het stadion. In de nabije omgeving geldt van maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 u en 21:00 u betaald parkeren. Buiten deze uren is er vaak wel een plaats te vinden op het Stadionplein tegenover het stadion.
Industriegebied Schinkel. Slechts een afslag verder (S107) ligt het industriegebied Schinkel in de binnenbocht van de snelweg. Hier is parkeren goedkoper. Als je nu richting de Praxis rijdt kom je uiteindelijk bij een sluis (aan het Jaagpad). Hier in de buurt is (zeker ’s avonds en in het weekend) voldoende parkeerruimte. Het stadion is nu in 10 minuten wandelen te bereiken. Ga naar de andere kant van de sluis en loop het IJsbaanpad af.
Gratis parkeren is ook mogelijk op de grote parkeerweide in het entreegebied van het Amsterdamse Bos; openingstijden: maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 02.00 uur, en op zaterdag en zondag van 07.00 tot 02.00 uur. Deze is te bereiken door vanaf de ringweg (A10) de afslag S108 te nemen; vervolgens niet naar rechts (richting Olympisch Stadion) maar naar links (richting Amstelveen) rijden. Bij de stoplichten bij het VU medisch centrum rechtdoor, en bij de volgende stoplichten rechtsaf het Amsterdamse Bos in. Aan de rechterkant ligt de parkeerweide. Achteraan parkeren en hiervandaan ruim een kilometer teruglopen langs de Amstelveenseweg.

Voor meer informatie over (betaald) parkeren in Amsterdam, prijzen, etc., zie: http://www.amsterdamparkeren.com

-  met het openbaar vervoer

vanaf station Amsterdam CS
neem tramlijn 16, 24 of (Connexxion) buslijn 170, 172. Ook de lijnen 6, 15 en 23 stoppen bij het stadion.
vanaf station Amsterdam Zuid WTC, Duivendrecht en Bijlmer
Neem metrolijn 50, de ringlijn, in de richting met eindbestemming Isolatorweg. Stap uit bij halte Amstelveenseweg. Hiervandaan is het stadion in ca. 5 minuten wandelen te bereiken. vanaf station Zuid WTC kan het hele stuk eventueel gelopen worden (ca. 15 minuten). Volg het fietspad dat voor het station langs loopt en vervolgens om de rechtbank heen slingert.
vanaf station Amsterdam Sloterdijk
Neem metrolijn 50, de ringlijn, in de richting met eindbestemming Gein. Stap uit bij halte Amstelveenseweg. Hiervandaan is het stadion in ca. 5 minuten wandelen te bereiken.

De Ookmeerhal
Het adres is Sporthal Ookmeer, Dr. Meuerlaan. Telefoon: 020-6115226.

-  per auto

Vanaf de A10 de afslag S106, de Cornelis Lelylaan, volgen tot het eind; dan rechtsaf Meer en Vaart. Aan het eind naar links, meteen rechts, dan eerste straat rechts, uitrijden dan kom je bij de indoorhal. Vanaf de hal zie je de baan van AAC liggen.

[Amsterdam]
Registration-form
TV-Stream & Live results
Prize and bonus system
Hotel & Access
Tourist information
Archives
 
Site conçu et réalisé par PCA Services en utlisant la solution USE Your website 1.0